Information

Åbningstider:
Konsultation efter aftale fra kl. 8 til ca. 14.30. Onsdag er der aftenkonsultation efter aftale.

Telefontider:
Lægens Telefontid: alle hverdage 8-9
Telefontid i øvrigt til kl. 13. Herefter henvises til vagtringen til kl. 16
Onsdage: Aftenkonsultation med telefontid fra 13.

Elektronisk Tidsbestilling er kun muligt for et begrænset antal og kun til visse Konsulationstyper .

OBS   SELVBOOKEDE TIDER afsættes der kun 10 min i en travl periode !  ER der behov for AKUT TID : RING  .     ER der behov for snak om flere emner : RING for tid .     ER der behov for andre tider end angivne RING          Andre behov RING 

Email spørgsmål:  er KUN til spørgsmål der kan besvares kort .Kontakt os / ring : ved behov  i øvrigt da venligst med henblik på konsultation efter telefonisk aftale  !

Elektronisk Receptfornyelse er Ikke muligt for vanedannende medicin. Sovemedicin og beroligende medicin fås kun ved personlig fremmøde I konsultationen efter aftale. Stærk smertestillende samt visse andre smertestillende ved telefonisk henvendelse evt. mht. konsultation . Kun muligt for egne patienter.

Praksis har tutor funktion hvor der hvert ½ år tilknyttes en ny uddannelses læge. Denne er færdiguddannet læge og inden forløbet i praksis har denne læge været ansat som læge på en hospitalsafdeling.

Praksis er tilknyttet en vagtring bestående af 5 andre praksis som vi henviser til i tilfælde af ferie, fridage samt udenfor vores telefontid som anført: Andre læger

Børneundersøgelser og børnevaccinationer: Børn

Rejsevaccinationer og influenzavaccinationer: Vaccinationer

Nyttige hjemmesider blandt andet om sundhedsvæsnet, ventetider, sygdom, helbred og udlandsvaccinationer: Links

 

Ndr. Fasanvej 37A 1.tv - 2000 Frederiksberg